Hvordan oppnå et stabilt blodsukker

Hva du spiser til frokost påvirkar resten av din dag.
Er du ikke helt fornøyd med din allmenne helsetilstand? Har du ikke den energi du skulle ønske? Blir du ofte trøtt? Får du hodepine iblant? Er du ikke helt fornøyd med din vekt?

Frokost basert på karbohydrater

Raske karbohydrater (f.eks corn flakes, hvitt brød, smørbrød m/syltetøy) til frokost vil gi en umiddelbar økning av blodsukkernivået og resultere i en vesentlig utsondring av insulin. Insulin fjerner sukkeret fra blodet og omgjør det som er overflødig til fett. Dette gjør at blodsukknivået synker og du vil føle behov for mer karbohydrater. Denne syklusen vil gjenta seg 2-3 ganger i løpet av dagen. Denne onde sirkelen utgjør en av hovedårsakene til diabetes, høyt blodtrykk og vektøkning.

Hoppe over frokosten

Når du hopper over frokosten, vil blodsukkeret synke under det som er normalt, og du vil etter hvert bli sulten og tappet for energi. Dersom du tyr til raske karbohydrater for å stagge sult og øke energi, vil dette medføre en umiddelbar økning av blodsukkernivået og vesentlig utsondring av insulin. Insulin fjerner sukkeret fra blodet og omgjør det som er overflødig til fett. Dette gjør at blodsukknivået synker og du vil føle behov for mer karbohydrater. Denne syklusen vil gjenta seg 2-3 ganger i løpet av dagen. Denne onde sirkelen utgjør en av hovedårsakene til diabetes, høyt blodtrykk og vektøkning.

Balansert proteinbasert frokost

En slik frokost tilfører vår kropp all ernæring og energi uten å øke blodsukker- og insulinnivået. Den hjelper til at vi unngår å bli avhengig av karbohydrater hele dagen. På denne måten vil du oppnå bedre appetittkontroll, karbohydrathunger (som f.eks higen etter snacks, sjokolade, kaker, brus etc) vil forsvinne og kroppen henter energi fra sitt eget fettlager.
Ved å gjøre enkle justeringer i hvordan du starter dagen, kan medføre positive forandringer i hvordan du føler deg.
 
Hva du spiser til frokost har innvirkning på ditt energinivå og din appetitt gjennom hele dagen. På sikt kan det også påvirke din vekt.

Vi har et enkelt program for en sunn Frokost.
Start dagen med en Herbalife Formula 1 smoothie sammen med et glass Aloe Vera urtekonsentrat og en kopp grønn urte-te, det kan gjøre underverker for dine prestasjoner resten av dagen. Herbalife Formula 1 smoothie gir kroppen din det den trenger av vitaminer, mineraler og antioksydanter.